Az én pezsgős sztorim

Nem hiszitek el ha elmesélem, hogy hogyan jártam idén szilveszterkor. Hogy mi történt? A történethez hozzá tartozik hogy egy kis étteremben dolgozom. Szilveszterkor mint sok ilyen helyen, nálunk is nagy buli volt. Nekem valahogy a pörgés közben ki is ment a fejemből hogy szilveszter van.

A vendégekchampagne-1196112_640

Java részt mivel egy elég meghatározó kör jár ide, szinte mindenki ismer mindenkit. Az este elég hamar beindult, és mindenki jól érezte magát. Éjfél előtt nem sokkal jött mindenki hogy pezsgőt kérjen. Ezzel még nem is lett volna semmi gond, ha én nem kezdem el felbontani őket. Igen, jól olvasod.

Nekem annyira kiment a fejemből hogy szilveszter van, és ahogy kérték ki  abehűtött pezsgőket én úgy bontottam ki. Az első 3-4 embernek talán fel sem tűnt, mire az egyik jó barátunk nem kért egy üveggel. Természetesen ő sem kapta másképpen mint a többiek. De ő már nem hagyta szó nélkül, és megkérdezte, hogy miért bontottam fel, hiszen ő szerette volna. Hát… mikor leesett hogy miről beszél, nagyon elszégyeltem magamat. Persze akkor már vagy az 5. üveggel tettem ezt, és ott álltam kétségbeesetten, hogy most mi lesz?.

Már éppen egy másik üveggel akartam adni mindenkinek, amikor megszólalt Dani a barátunk. Nekem ugyan nem kell másik, majd felrázom a felbontottat… Nagy kő esett le a szívemről, mikor a többiek ezt jó ötletnek találták, és csatlakoztak hozzá.