Borfesztiválos születésnap ünneplés

Barátnőm az évek során egyre jobban beleásta magát a borok világába. Valahogyan érzéke van az szájban lakozó ízlelőbimbóinak a borokhoz. Minden egyes ízt máshol érez, és be is tudja azonosítani, hogy az éppen aktuálisan kóstolandó bor, milyen jegyeket tartalmaz. Ezen képességét nem csak autodidakta módon tanulta, a sok borozásaink alkalmával, hanem különböző kurzusokon is részt szokott venni, mindamellett, hogy számos borkóstolón, és fesztiválon is meg szokott fordulni, független attól, hogy éppen kültéri vagy a szabad ég alatt tartják azt. A baráti társaság java része is el szokta őt kísérni, ezekre az eseményekre, nagyon jó hangulatban telnek a szabadtéri borfesztiválok, én személy szerint azokat a borokat szoktam megkóstolni, amiket nekem, az ízvilágom számára ajánl a barátnőm, mivel tudja, hogy milyen jegyekkel rendelkező borokat kedvelek, és hogy az egyes ízeket hol érzem, még akkor is szokott szólni, hogyha a még számomra a bornak a palack nyitása után még szellőznie kell, hogy a legjobb formáját tudja nyújtani.

Ezt már megtanulta nálam barátnőm az évek során, akkor még naiv, borkóstolásban járatlanként az elején csak annyit mondtam neki, hogy nekem ez még túl bubis, csak nevetett rajtam, és mondta, hogy akkor még szellőztessem. Természetesen azóta sem érzem egyik borban sem a lankás dűlők napsütését, vagy az érett bogyós gyümölcsök zamatát a borban, én csak eldöntöm, hogy ízlik vagy sem. Ezen borozások számunkra felüdülések, számára pedig egy továbbképzésnek felelnek meg.

Egy ilyen eseményen tartottuk a születésnapját, ahol a kedves férjétől egy okosórát kapott ajándékba.

Az okosóra nagyon népszerű órafajta lett az elmúlt években, nem hazudtolja meg a nevét. És a technika fejlődésével mindinkább okosabb lesz és több funkcióval fog bírni, mindamellett, hogy nagyon dekoratív óratípus. Nagyon hasznos darab és barátnőm férje is pont ezért gondolta, hogy ez lesz a születésnapi meglepetése a barátnőmnek, mert telefonnal összeköthető, nem csak az óra funkcióval rendelkezik okosórához mérten. Ahogy a kibontás után szemügyre vettük, nagyon szép kivitelezésű, igazán nőies darab. A formavilág egyedi, és az okosóra tudása sem elhanyagolható, ugyanis mindent mér, pulzust, elégetett kalóriát, lépések számát, telefonálni is lehet vele, valamint irányítani róla számos alkalmazást. Remek ajándék ez mindenki számára, hát még barátnőmnek, aki borkóstolgatás mellett egyre jobban figyel az egészségére is, így már számszerűsíteni tudja, az értékeket. Mindamellett, hogy az óra mutatja az értékeket a telefon alkalmazásán keresztül tárolni is tudja, így hetekre vagy akár hónapokra visszamenőleg is visszanézhetőek az eredmények, így összehasonlítást lehet végezni, hogy mennyit fejlődött a lépéseinek száma, vagy éppen mennyi kalóriát égetett el egyes napokon. Az öröm rendkívül nagy volt, amikor megkapta az órát, és nagyon hálás volt a férje számára, hogy ilyen remek meglepetéssel kedveskedett neki, ezen a jelentős napon.

Amit a barátnőm nem tud, és a férje, csak titokban mesélte el ezt nekünk, hogy mekkora gondban volt, hogy mivel is lepje meg a kis feleségét. Ugyanis sok éve együtt vannak, így az évek előrehaladtával egyre nehezebb mindig meglepetést okozni a másik részére, úgy, hogy még hasznos ajándéktárgy is legyen a meglepetés. Erősen gondolkodóba is esett, hogy most mi tévő legyen, de nem adta fel és az internetet hívta segítségül, a kérdéskör orvoslásához. Nagy szerencséje volt, hogy nem kellett sokat keresgélnie, mivel rögvest rátalált egy remek honlapra, ahol ajándékokat lehet találni, majdnem minden alkalomra. És olyan új meglátásokat, és formavilágot képvisel a cég, hogy barátnőm férjének rögvest imponált ez a fajta dolog. Ugyanis olyan oldalról beszélünk, ahol egy kereső segítségével az oldal ajándékötleteket ajánlj, oly módon, hogy megmutatja az ajándékot és, hogy azt mely oldalon lehet kedvező árban megtalálni.

Ezt nem másképpen éri el, minthogy egy remek szűrőt, vagy keresőt alkalmaz, nem is tudom, hogy hogy fogalmazott barátnőm férje. A lényeg az volt, hogy beírta a kedves felesége paramétereit, mármint azt, hogy hány éves, azt, hogy nő, milyen alkalomra keres ajándékot,- jelen esetben ugye születésnap volt az apropó-, valamint azt, hogy mi legjobban rá jellemző elfoglaltsága, hobbi tevékenysége. Itt volt gondban a férj, mivel annyi mindent be tudott volna írni, és természetesen ott van, az is, hogy a borokért mennyire rajong barátnőm, de mégis valami olyan elképzelése volt a férjnek, hogy az egészségtudatosság jegyében valami maradandó hasznos tárggyal szeretne kedveskedni.

Minden információkat beírta, és a nagyszerű kereső kiadta az ajándékötlet lehetőségeket. Nagyszerűen kitalált oldalra talált barátnőm férje, ilyenről még nem is hallottam, de nagyon ötletes és olyan emberek életét végtelenül megkönnyíti, akik éppen kifogytak az ötletekből, vagy éppen megerősítésre, méni támpontra van szükségük. Remek lehetőség ez a kevés idővel rendelkezők számára is, mivel, ezt a pár támpontot beírják, és nagyszerű lehetőségeket rögvest szemügyre vehetik. Nem kell órákat azzal tölteni, hogy keresgéljenek, mi is lehetne a legideálisabb választás szerettük számára, és még akkor is időt szánni arra, hogy a legjobb árban megtalálják a kiválasztott terméket, mert természetesen az sem mellékes részlet az ajándékvásárlás terén.

A barátnőm férje is végtelenül boldog volt, hogy mindent egy helyen el tudott intézni. Számára ideális oldalt megtalálta, ahogy éreztem a szavaiból, máskor is igénybe fogja venni az oldalt, annyira megtetszett neki.

De tovább folytatta a kiválasztás történetét. Amint a találatok megjelentek, nem is késlekedett mindegyiket megnézte, könnyű dolga volt, mert ez a remek cég a vásárlóik vásárlásait úgy szeretnék megkönnyíteni, hogy minden egyes termékükhöz fényképet, és részletes leírást mellékelnek. Ez egy online oldalnál, nagyon is célszerű, mert ténylegesen így könnyebb a választás, nincs zsákbamacska arra a termékre lehet számítani szállítást követően, amit a képeken is lát az érdeklődőjük.

Barátnőm férje, az okosóráknál azért tüzetesebben körülnézett, mindegyiknél áttanulmányozta, hogy milyen paraméterekkel, üzemeltetési idővel bírnak. Állítása szerint természetesen a legjobbat választotta feleségének, a kép alapján nagyon megtetszett neki és a leírás megnyerte, úgyhogy tovább is lépett arra az oldalra, ahol meg tudta rendelni.

Egyszóval ez a remek cég nem csak ajánl ajándékokat, de összegyűjti azokat az oldalakat, ahol a termékek megtalálhatóak, és egy kattintással már a vásárlási oldalon találhatja magát az érdeklődő. Nagyon újfajta szemlélet, és sokak által használatba fog kerülni, mert remek koncepció ez, minden egy helyen, mégis megbízható forrásból. Az okosóra rendelés leadás után, a jelzett időpontban kiszállításra is kerül, olyan kivitelben, minőségben, mint amelyet barátnőm férje a képek alapján megrendelt. Nagyon nagy volt az öröm a borkóstolón, és ennek a nagy meglepetésnek, és természetesen barátnőm egészségére egy nagyon finom rose -val koccintottunk, majd tovább sétáltunk, amely lépéseket az óra már elkezdte mérni és tárolni is.