Pezsgő, bor és növényi glicerin – három csodaszerről

Mint a legtöbb fiatal egyetemista, én sem vetem meg a jó bulikat, a társaságot és az alkoholt. A múlt hónapban az egyik barátnőm révén kedvezményes áron bejuthattunk egy előkelő bor- és pezsgőkóstoló eseményre, és természetesen ki is használtuk a lehetőséget. Számos borospince állt össze, hogy megszervezzék ezt a nagyszabású rendezvényt, így bőven volt választék italok terén.

Ezen a borkóstolón történt, hogy megismerkedtem egy kisvállalkozás vezetőjével, aki egyedi kozmetikumokat árul. Ő mesélt nekem először a növényi glicerin számos felhasználási lehetőségéről. Mivel mindig is érdekelt a szépségipar, hazaérve kicsit jobban beleástam magamat ennek a “csodaszernek” a történetébe – új ismerősöm legalábbis ekként emlegette a növényi glicerint.

A Humanity Áruház webshopjában kezdtem a kutatást, ugyanis ezen az oldalon igen részletes, informatív termékleírásokat találtam. A Glicerin növényi 99,5%-os, Ph.Eur | Humanity termék alatti tájékoztatást elolvasva máris tiszta képet kap az ember a növényi glicerin tulajdonságairól, felhasználásáról és tárolásáról is.

Amint a Humanity Áruház által közölt információkból megtudtam, a növényi glicerin egy színtelen, szagtalan folyadék, amelyet számos ipari ágazat hasznosít különböző célokra, továbbá házilag is felhasználható. Az élelmiszeripar édesítőszerként veszi hasznát, a kozmetikaiparban pedig bőr- és hajápoló termékek, illetve szappanok összetevőjeként ismert. Az otthoni felhasználási lehetőségeinek skálája azonban még ennél is szélesebb.

A Humanity Áruház termékleírása alapján a növényi glicerin alkalmas többek között ruhatisztítási célokra is. Bár a gyapjú ruhák mosása igen körülményes munka lehet, ez a szer öblítőhöz adagolva megkönnyíti a dolgunkat. Hasonlóképpen alkalmazható bőrkabátok ápolására is, ugyanis készíthetünk belőle erre a célra használható oldatot.

Amennyiben házilag szeretnénk kozmetikumokat előállítani, a Glicerin növényi 99,5%-os, Ph.Eur | Humanity termék ebben is segítségünkre lehet. A termékleírás alapján ajakápoló készítése esetén például hasznos összetevő lehet, illetve a segítségével átlátszó szappant is készíthetünk.

A Humanity Áruház különös figyelmet fordít a szappankészítésre, így ha ehhez szeretnénk felhasználni a növényi glicerint, részletes útmutatásra, valamint a hozzávalók és egyéb kellékek teljes palettájára számíthatunk ebben a webshopban. Nincs más dolgunk, mint kiválasztani egy nekünk tetsző szappanalapot az áruház kínálatából, és a termékleírásban közzétett útmutatót követve elkezdeni a szappankészítést. Ne feledjük el hozzáadni a növényi glicerint is!

Azon kívül, hogy nagyon hasznosnak és informatívnak találtam a Humanity Áruház oldalán a termékleírásokat, fontosnak tartom megemlíteni más érdemeiket is. Ez egy környezetbarát vállalkozás, amely első sorban természetes eredetű alapanyagok és készítmények árusításával foglalkozik. Mi sem bizonyítja jobban a webáruház környezettudatosságát, mint a tény, hogy fennállásuk óta már 40%-kal csökkentették a felhasznált műanyag csomagolóanyagok mennyiségét.

További előnyökkel is jár, ha a Humanity Áruház termékeit választjuk. Ezek közül a legszembetűnőbb a kimagaslóan alacsony, megfizethető ár. Ebben a webshopban igazán egyszerű pénztárcabarát termékeket találni: nincs más dolgunk, mint a menüben az “Akciós termékek” fület választani, és már kedvünkre válogathatunk is közülük.

Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom, hogy látogassa meg a Humanity Áruház weboldalát. Aki pedig biztosra akar menni, és olyasvalamit beszerezni, amit számtalan helyzetben tud hasznosítani, az ne habozzon, és válassza a Glicerin növényi 99,5%-os, Ph.Eur | Humanity terméket!