Bor és pelenka: jó ötlet volt kombinálni!

Elég furcsán hangozhat, hogy jó ötlet spicces állapotban pelenkát rendelni a gyerekednek, mégis jól sült ez az érdekes akciónk.
Grétával, a gyerekkori barátnőmmel úgy döntöttünk, elmegyünk a helyi borfesztiválra, hiszen az anyukáknak is jár egy kis kikapcsolódás. A nagyik voltak a bébiszitterek aznap este, így nem volt gond, hogyha későn érkezünk haza.

Anyai mivoltunkat nem tudtuk levetkőzni, ugyanis ittasan sem beszéltünk másról, mint a gyerekekről, pelenkákról, bilire szoktatásról és hasonló, cseppet sem fesztiválra illő témákról. Valószínű ezt a körülöttünk is hallották, nem is csoda, hogy senki sem próbált felszedni minket.

Gréta mondta, hogy mennyire bolond vagyok, hogy fárasztom magam a boltbejárással, amikor a LORD Shopról úgyis rendelhetnék, hogy ki sem teszem a lábam a házból.
Mivel nem hallottam még róla, az a zseniális ötlete támadt, hogy kapjam elő a bevásárló listát ott helyben, és megrendelünk mindent, hogy ne legyen rá többet gondom.

Már elsőre is szimpatikus volt a weboldalak, annak ellenére, hogy soha nem láttam még. Rengeteg termék volt náluk, és nem csak babaholmik. A kínálatban szerepeltek különféle higiéniai termékek, borotvák, tusfürdők és persze a nekem olyannyira szükséges pelenkák is.

Szerencse, hogy a bor után is eszemben volt, hogy milyen méretű pelenka kell a gyerekre, így hamar megtaláltuk, amik szóba jöhetnek a kislányomnak. Gréta a Sleepy pelenkát ajánlotta nekem. Ők már ezt használják hónapok óta. Kiváló minőségben és sokkal kedvezőbb áron kaphatóak, mint más, áruházban kapható pelenkák.

A pelenka után még rendeltem mosószert is, mert arra nagyon utálok vadászni. Megkönnyebbültem, hogy itt van a kínálatban, pedig nagyon ritka, hogy kapni lehessen valahol azt a hipoallergén mosószert, ami a gyermekem bőrére bevált.

Mivel Budapesten élünk, így több lehetőségünk is van a kiszállítást illetően: választhatjuk a hagyományos, futárszolgálatos kiszállítást, valamint van egy úgynevezett túrajárat is, amely a LORD Shop saját kiszállítási módja.
A túrajárat annyit tesz, hogy meghatározott időpontokban indítanak járatokat Budapest és Pest megye meghatározott részeire, és ha ez a járat hozza ki a csomagodat, akkor sokkal kedvezőbb áron megúszod a kiszállítást, mint a normál futárok által.
Mivel Gréta a túrajáratra esküdött, úgy döntöttem, hallgatok rá, és meg is rendeltük.

Néhány nap múlva izgatottan vártam a boros rendelésemet. A futárok pontosan érkeztek, nagyon kiszámítható ez a túrajáratos dolog.
Ezek felül előnyös, hogy lehet náluk a készpénz mellett kártyával is fizetni, ami számomra nagyon fontos.

A termékekkel nagyon elégedett voltam. A Gréti által javasolt pelenka kiváló minőségű volt, a gyermekem meg sem érezte, hogy nem az a méregdrága pelenka volt rajta, ami egyébként szokott.

Jó ötlet volt belemenni ebbe a “próbarendelésbe”. A LORD Shop a lehető legjobb webáruház, amivel egy anyuka segítségéül szolgálhat.