Párban a legjobb fesztiválozni

Se a férjem, se az én családomban nem tudunk ikerterhességről, ezért fordultam le majdnem az ágyról, amikor az orvos közölte az ultrahangnál, hogy egyszerre két babát is várok. Elsőre majdnem hogy bepánikoltam, el se tudtam képzelni, hogy leszek képes egyidejűleg két babát is kihordani, megszülni, aztán szoptatni és felnevelni… Csak arra tudtam gondolni, hogy ez mennyi strapával és gonddal jár. Ez a véleményem azonban gyorsan megváltozott, miután megszülettek a kétpetéjű babáim, egy fiú és egy lány. Nagyon jó babák mindketten, alig sírnak, viszonylag jól alszanak és esznek.

Az addig megvásárolt holmikat tehát meg kellett duplázni, nem is beszélve arról, hogy így nem vált sok hasznunkra a szüleimtől kapott egyszemélyes babakocsi. Úgy gondoltuk, hogy a két kisbabát egyenlően, azonos körülmények között akarjuk nevelni, együtt maradnak mindenhol, így sétálás közben a babakocsiban is. Nem volt más választásunk tehát, mint beszerezni egy iker babakocsit.

A barátnőm ajánlotta a babakocsik.hu oldalt

Az egyik barátnőm, akinek az ismerősi körében születtek már ikrek, a babakocsik.hu nevű oldalt ajánlotta mint megbízható márkák webshopját, ahol van iker babáknak babakocsi. Rögtön ki is szúrtam a kedvencemet, aminek üdítő almazöld színe volt szürkével kombinálva. Ezen kívül sok szép, minőségi darab közül lehet választani az oldalon, és persze nem csak iker babáknak való babakocsikat árusítanak. Többféle márkájú, stílusú és felszereltségű babakocsikat sorakoztat fel a honlap.

Az úgynevezett Dorjan Danny Sport babakocsiban az fogott meg, hogy rendkívül modern és dekoratív a dizájnja, ránézésre is minőségi, kiváló darab. Ez a multifunkciós babakocsi-szett tartalmaz egy-egy kivehető mózeskosarat, sport ülőrészt és autós hordozót. Ezek mindkét irányban rögzíthetők: menetiránnyal szemben és háttal is. Egy-egy 5 pontos biztonsági öv tartja a babákat védve a kocsiban.

Emellett az iker babakocsi mellett kötöttünk ki. Megrendeltük és kiválasztottuk a házhozszállítás opciót,ami szerencsére ingyenes volt, mert a termék ára meghaladta a 100.000 Ft-ot. Nagyon hamar megkaptuk a babakocsit kifogástalan állapotban. Nagyon könnyen rájöttünk minden funkció használatára.

Fesztiválozás az ikrekkel

Amikor szeptemberben elérkezett a pezsgő- és borfesztivál ideje, úgy döntöttünk a férjemmel, hogy idén sem hagyjuk ki ezt a programot, attól függetlenül, hogy immár négyen lettünk. Fogtuk az új iker babakocsinkat, a könnyű alumíniumvázat összehajtva a csomagtartóba tettük, az autós hordozókat pedig az ülésekre szereltük. A fesztivál területén nagyon egyszerűen tudtunk közlekedni a felfújható, állítható, könnyen manőverezhető, masszív kerekeknek és a kényelmes, állítható magasságú öko-bőr borítású tolókarnak köszönhetően.

Amikor megálltunk egy-egy standnál, a hátsó kerekeket lefékeztük és a babák biztonságban aludtak zavartalanul a kényelmes kosarakban. A szellőztetőablakoknak köszönhetően a levegő kellőképpen cserélődik a babakocsiban. A praktikus,a tolókarra szerelt babatáskába kényelmesen bele tudtunk pakolni mindent, amire a babáknak az úton szüksége lehet. A finom házi sajtokat, amiket vettünk, betettük a nagy bevásárlókosárba a kocsi alján. Ekkor odajött egy kedves fiatal hölgy, aki látszólag áldott állapotban volt, és megkérdezte, hol lehet beszerezni iker babáknak babakocsit, ami szép és minőségi. Mi bátran ajánlottuk neki a babakocsik.hu oldalt, mondván, nekünk nagyon bevált. Gratulált a csemetéinkhez és megköszönte az információt, mi pedig négyesben folytattuk kellemes utunkat a borfesztiválon.