Igazi kincs- motor alkatrész

Sziasztok! Elmesélek egy történetet, ami sok szempontból érdekes és tanulságos lehet! Városban éltünk idáig, és régóta tervezzük a családdal, hogy vidékre költözünk, egy nyugis környékre, egy kényelmes vidéki házba, ahol mindannyian jobban elférünk. Van két nagy fiúnk, és egy hetedikes lányunk, akik velünk együtt szintén imádják a természetet, és szívesen cserélnék a zajos, nyüzsgő nagyvárost vidéki életre.

Álomház a tó parton

Keresgélni kezdtük a házakat, és bátran állíthatom, ha nem kapkodja el az ember, akkor a nagy kínálatban mindenki megtalálhatja álmai otthonát! Szerencsére velünk is így történt, kb fél év alapos keresgélés után, rátaláltunk arra a házra, amit az egész család elképzelt magának. Gyönyörű környék, kicsi domb tövében, erdővel körülvéve, jobbra kis tavacska. Maga a megtestesült csend és nyugalom, minden amire vágytunk idáig. Csupa madárcsicsergés és jó levegő.

Egy álom megvalósulása

Papírok, adás-vétel, és már költöztünk is! Óriási élményként élte meg az egész család, és igazi kaland volt felfedezni az új környéket, a ház és a kert minden szegletét! Szomszédjaink is voltak, egy kedves és barátságos nyugdíjas pár, akik pár perc távolságra laktak tőlünk.kites-152760_640

Pista bácsi meséi

Miután birtokba vettük a házat, a kedvenc idő töltésünk a környék felfedezése volt, hiszen nyár és gyönyörű idő volt! Már hetek óta nagy sétákról szóltak az esti órák, a szélrózsa minden irányába, és még mindig volt bőven látnivaló. Egy-egy ilyen séta alkalmával, mikor a hazafelé út szomszédjaink felé vezetett, mindig meg álltunk pár szóra beszélgetni velük. Pista bácsi és Marika néni örült ha arra jártunk, hiszen nem volt gyakran társaságuk. Gyorsan előkerült egy kis süti, üdítő az asztalra, mi pedig csodálkozva hallgattuk a történeteiket.

Motor őrület

Egy ilyen délutáni beszélgetés alkalmával- amikor is Pista bácsiék ki nem fogytak a történeteikből-derült fény arra is, hogy a legérdekesebb hobbijuk a motorozás volt, és bizony a szép kis garázs milyen kincseket rejteget! Egy szinte ritkaság számba menő gyűjtemény pihenget ott, gyönyörű régi motorok és rengeteg hozzá való motor alkatrész! Mikor megláttuk szinte szóhoz sem jutottunk! Ki gondolta volna, hogy itt a szomszédságunkban ekkora kincset érő gyűjtemény lakozik!