Hamarosan ismét fesztiválszezon és nekem még nincs új nyári gumiabroncsom

Lassan hagyománnyá válik, hogy nyaranta elmegyünk legalább egy borfesztiválra. Az idén sem fog ez másképp történni. Általában Tokajra járunk, ugyanis az ottani pezsgők és borok ízlenek a legjobban. A tavaly is hatalmas élmény volt, már csak azért is, mivel egy elég nagy baráti kört sikerült rábeszélnünk arra, hogy tartsanak velünk. Ugye sok tevékenységgel van úgy az ember, hogy egyedül unalmas, ketten már jobb, és ha még többen vagyunk, akkor igazi buli lesz belőle. Így a húsz fős csapatunkkal neki indultunk felfedezni a különböző borokat. Ez egy darabig nagyon mókás, csak vigyázni kell, hogy ne vigye az ember túlzásba a kóstolást, mert másnap igen-igen meggyűlik a baja a fejfájással. De e mellett elmentünk még várost nézni, megmártottuk a lábunkat a folyóba, kipróbáltuk a vendéglők különlegességeit, egyszóval élveztük az életet. Már akkor elhatároztuk, hogy az idén is elmegyünk. Akkor persze mindenki váltig állította, hogy az idén is jön, de ahogyan az ilyen esetekben szokott lenni, az emberek többsége lemondta. De semmi baj, mi négyen a lányokkal, a hagyománynak megfelelően az idén is ott leszünk.

Már nagyon készülünk rá. Hiába ez lesz már az ötödik alkalom, hogy elmegyünk én még mindig nem untam meg. Rosszul is esne, ha az idén ez kimaradna az életemből. Még egy fontos dolog azonban hátra van. Új gumiabroncs után kellene néznem. Az autóm két hátsó kerekén a gumi eléggé elvan már kopva. Éppenséggel visszatettem rá a tavalyi gumikat, de szeretnék már venni újakat, mert eléggé veszélyes így közlekedni velük. Akkor per-pillanat szükségem volt az autómra, és már le akartam cserélni a téli gumikat, így került vissza rá a már elöregedett régi. Láttam én, hogy sürgető a csere, de akkor nem volt erre időm. Most viszont, fesztivál előtt mindenképp szeretnék venni újakat, nem mernék ezekkel neki vágni a hosszú útnak.

Már a téli gumiabroncsot is innen rendeltem, így nem volt kérdés, hogy a nyárikat is innen fogom. Szeretem ezt az oldalt, ugyanis megbízható, ráadásul teljes mértékben magyar cég. Nagyon sok terméket forgalmaznak, vannak gumik többek között személygépkocsira, motorbiciklire, vagy akár kisteherautóra is. Ha pedig az ember elégedetlen a vásárlással, akkor pénzvisszafizetést is garantálnak. Tízféle márkájú gumiabroncsot forgalmaznak, tehát szerintem mindenki megtalálja itt azt, amire vágyik. Az ősszel is, amikor rendeltem nagyon gyorsan kiszállították a gumikat, kiválasztottam a számomra megfelelő helyet, ahol átvehetném, ott helyben kifizettem és még fel is szerelték. Persze eldöntheti az ember azt is, hogy hova szállítsák, kér-e szerelést, vagy sem, illetve készpénzzel fizet, vagy az online fizetést választja. Én az utóbbitól még mindig félek, ezért bármit, amit rendelek többnyire helyben, készpénzzel fizetem. Minden bizonnyal sokkal egyszerűbb lenne a kártyával történő fizetés, remélem hamarosan én is bele jövök ebbe. A legtöbb ismerősöm is így csinálja, és még soha nem volt ezzel semmi bajuk.

gumiabroncs

gumiabroncs

Szóval most is felmentem erre az oldalra, és kiválasztottam a számomra megfelelő nyári gumiabroncsot. Most már könnyebb volt a dolgom, hiszen tudtam, hogy a keresőben mit érdemes beállítani, hogy minél jobban leszűkítse nekem a találatok számát. Tudtam már, hogy milyen méretű gumikra lenne szükségem, milyen a sebesség, illetve a terhelési index, valamint melyik az a márka, ami engem érdekel. Hamar meg is találtam az ideális gumit, úgyhogy bele is helyeztem a kosárba. Mivel már az ősszel regisztráltam az oldalra, így most a rendelés még egyszerűbben és gyorsabban ment. Nem mintha a regisztráció olyan sok időt venne igénybe, de azért mégis jó érzés volt, hogy úgymond már tagja vagyok ennek a közösségnek.

Úgy érzem, hogy most már nagyjából mindent előkészítettünk az idei borfesztiválozáshoz, de sose lehet tudni, hogy mi fog még közbejönni. Remélem addig is sikerül még rábeszélnünk pár embert, hogy velünk tartson, mivel a tavaly tényleg hatalmas élmény volt, hogy ilyen sokan voltunk. Én nem adom fel a reményt. Ha nektek is van kedvetek, akkor gyertek, és fedezzétek fel Tokaj legfinomabb kincseit.