Végre nyár van!

A legjobb része az évnek, amikor végre nyár van! Nem lenne túlzás azt mondani, hogy egész évben a nyarat várom. Minden sokkal szebb és vidámabb ilyenkor. Az egyik kedvencem a nyári esték. Ilyenkor későn megy le a nap, még sokáig van meleg, és a lehető leghangulatosabb dolog ebben az időszakban a parton vagy a házak között sétálni. Vagy kiülni a kertbe, beszélgetni, iszogatni… Azt is nagyon szeretem, amikor borfesztivál van. Néha pont akkor vagyunk a nyaralóban, amikor a településen borfesztivált tartanak. Sátrakat állítanak fel a strand szélén, ahol egész nap különféle előadásokat vagy kiállításokat lehet látni. Napközben árusok is szoktak érkezni, akiktől mindenféle kézműves dolgot vásárolhatunk. És persze a borfesztiválok elmaradhatatlan kelléke nyilván a bor, ezért a helyi, vagy messzebbről érkezett borászok is mindig képviseltetik magukat. Egyik évben még a lovardából is lejöttek a megnyitóra díszes felvonulást tartani. A lovasok népviseletben voltak, és a lovakat meg a lovaskocsit is kicsinosították.

Amikor nyaralni indulunk, nem elég csak a szórakozásra gondolni. Mi például ilyenkor mindig elvisszük az autónkat egy biztonsági ellenőrzésre a Méta Autószervizbe. Már régóta ide járunk és eddig csak pozitív tapasztalataink voltak. Amennyiben szeretnétek többet megtudni a szervizről, az interneten könnyen megtalálható a honlapja. Ez a felület kitűnően bemutatja a szolgáltatásokat, a galériában megtekinthetjük, hogy milyen helyszínen dolgoznak, és még egy blogot is olvasgathatunk itt. Ha fel szeretnénk venni velük a kapcsolatot, a weboldalon megtalálhatjuk a telefonszámukat és az email címüket. Emellett még online időpontfoglalásra is nyílik lehetőség. Ez egy nagyon jó megoldás azok számára, akik nem feltétlenül érnek rá nyitvatartási időben telefonálni. Online bárhonnan és bármikor foglalhatunk időpontot, ráadásul ezzel elkerülhetjük a hosszas telefonálgatást és a sorban állást is.

Nem szabad elfelejtkezni a klímáról sem. Mióta ennyire melegek a nyarak, szinte lehetetlen meglenni légkondi nélkül. A klíma fertőtlenítését eleve ajánlott évente elvégezni, de emellett számos más ehhez kapcsolódó szolgáltatást is igénybe vehetünk a Méta Autószervizben. Ilyen például az autó klíma töltés.

autó klíma töltés

Sok figyelmeztető jele lehet annak, ha nem működik megfelelően a légkondink. Ilyen, ha azt érezzük, hogy nem hűt eléggé, vagy ha használata során kellemetlen szagot áraszt. A szervizben a legmodernebb eszközök segítségével hozzák helyre a problémákat. A honlapon található elérhetőségek valamelyikén, vagy az online időpontfoglaló rendszeren keresztül kérhetünk időpontot, ha klíma javításra volna szükségünk. Amennyiben ózonos klímafertőtlenítést szeretnénk, nem kell időpontot kérni; ugyanis a műhelyben több ózongenerátor működik, és maga a folyamat nem vesz igénybe hosszú időt. A honlapon az árakat is feltüntették. Ha lejjebb görgetünk, láthatjuk az autó klíma töltés, a javítás, a szerelés, a töltés árait. Ha más szolgáltatások költségeire lennénk kíváncsiak, egy külön “Árak” című oldalon az összes szerelési folyamat díját megtekinthetjük.

A klíma mellett foglalkoznak még állapotfelméréssel, fék, kuplung, kipufogó javításával, fényszórókkal, autó villamossággal, futóművel, gumicserével, olajcserével, vezérmű szervizeléssel. A szerviz márkafüggetlen, ezért nem kell azon aggódnunk, hogy esetleg autónk típusa miatt nem fognak tudni fogadni minket. A honlapon minden szükséges információt megtalálhatunk, és a blogon érdekes cikkeket olvashatunk autós témákban. Ez olyanok számára is hasznos lehet, akik egyszerűen csak többet szeretnének tudni az autók működéséről, vagy egyes szerelési munkálatok menetéről. Fontos, hogy sose hanyagoljuk el autónk “egészségét”, különösen ne a nyári utazások előtt.